Bromfietsrijbewijs Alkmaar

Bromfietsrijbewijs Alkmaar

Bromfietsrijbewijs behalen in Alkmaar en omstreken, dat kan bij Storm Verkeersopleidingen. Wij bieden een volledige bromfiets rijopleiding aan (AM). Wat zijn de voordelen van het behalen van uw bromfietsrijbewijs in Alkmaar?

  • Fietsen en lang wachten op de bus is verleden tijd.
  • Een bromfiets of scooter rijden is niet duur.
  • In de stad bent u vaak sneller op de bestemming dan met de auto.
  • Parkeren van een bromfiets of scooter is gemakkelijk en u betaalt geen parkeergeld.
  • Het is een goede voorbereiding op het behalen van het autorijbewijs.
  • Op vakantie kunt u een bromfiets huren en de stad rond touren.
Bromfietsrijbewijs Alkmaar

Bromfietsrijbewijs Alkmaar

Bromfietsrijbewijs behalen in Alkmaar, de theorie

U mag al vanaf de leeftijd van 15,5 jaar deelnemen aan het theorie examen voor uw bromfietsrijbewijs. Het examen bestaat uit totaal 50 vragen, waarvan u er minimaal 44 goed moet beantwoorden om te slagen.

Bromfietsrijbewijs behalen in Alkmaar, de praktijk

Pas als het theorie gedeelte van het bromfiets examen behaald is mag u deelnemen aan het praktijk gedeelte. U start de lessen op een Kymco brommer-scooter en u draagt hierbij een veiligheidshesje. Hierdoor valt u goed op. Tijdens het rijden draagt u een zendertje waarmee u kunt communiceren met de instructeur. U draagt altijd een helm, die u van ons leent of zelf meebrengt. Goede handschoenen en stevig schoeisel zijn verplicht om te dragen tijdens de bromfiets rijlessen.

Wat kost het behalen van uw bromfietsrijbewijs in Alkmaar

We bieden twee verschillende lespakketten aan, inclusief en exclusief theorieles en -examen. De pakketten en tarieven vindt u hier.
Heeft u vragen over het behalen van uw bromfietsrijbewijs in de regio Alkmaar bij Storm Verkeersopleidingen? Of wilt u direct lessen bij ons inplannen? Vul dan het contactformulier in of bel naar 06 427 242 54.