Motorrijbewijs Motorrijschool Alkmaar

Motorrijschool Alkmaar, Storm Verkeersopleidingen

Motorrijschool Alkmaar Storm Verkeersopleidingen. Wanneer u van plan bent binnenkort uw motorrijbewijs in Alkmaar te behalen, bekijk dan eens onze pakketten voor motorrijlessen. Heeft u een vraag of wilt u zich aanmelden voor lessen, vul dan het contactformulier in.

Motorrijbewijs Motorrijschool Alkmaar

Motorrijbewijs Motorrijschool Alkmaar

Motorrijbewijs in Alkmaar behalen

Uw motorrijbewijs behalen in Alkmaar, snel, veilig en met goede begeleiding. U staat tijdens de lessen constant in verbinding met de instructeur, doordat de motoren voorzien zijn van de modernste communicatie techniek. Dit maakt onze lessen effectief en efficiënt, waardoor u snel op een ontspannen en zelfverzekerde wijze leert rijden. Dit vergroot de slagingskans tot het behalen van uw doel, namelijk het felbegeerde motorrijbewijs.

Dé motorrijschool in regio Alkmaar biedt voor ieder een lespakket op maat

Iedereen is verschillend en leert op zijn eigen manier en tempo. De een heeft wat meer moeite met de theorie, terwijl de ander zich er makkelijk doorheen slaat. Sommigen voelen zich direct zelfverzekerd op de motor, terwijl anderen er wat langer over doen om te wennen. Dit is geen probleem bij Storm Verkeersopleidingen. Zo bieden we theorie begeleiding gratis aan en hebben we lespakketten met 15 of 20 uur rijles inclusief examens.

Motorrijbewijs Motorrijschool Alkmaar

Motorrijbewijs Motorrijschool Alkmaar

Lessen in de praktijk

Als u kiest voor motorrijlessen bij Storm Verkeersopleidingen zult u in de praktijk les krijgen op een moderne Kawasaki ER6 motor. Deze is eenvoudig in de bediening, zodat u zich geheel op de les kunt focussen. Tijdens de rijlessen richten de instructeurs zich op twee pijlers, namelijk voertuigbeheersing en verkeersdeelname. Deze zullen namelijk tijdens het rijexamen beoordeeld worden (AVB en EVD). Vanaf 18 jaar mag u rijexamen doen, maar vanaf 17 jaar mag u al beginnen met rijlessen.

Vragen of een rijles plannen

Heeft u vragen over het motorrijbewijs of onze motorrijschool in de regio Alkmaar? Of wilt u direct een les bij ons plannen? Vul dan het contactformulier in of bel naar 06 427 242 54.