Automaat rijlessen

Rijlessen Automaat

Rijlessen in een automaat komt steeds vaker voor. Automaat rijlessen hebben al lang niet meer het ouderwetse imago dat ze ooit hadden. Steeds meer moderne auto’s zijn als automaat verkrijgbaar. Wat zijn nu eigenlijk de voordelen van rijlessen in een automaat?

  • De motor slaat niet meer per ongeluk af.
  • File rijden is een stuk comfortabeler.
  • U heeft een betere focus op de weg omdat u niet hoeft te schakelen.
  • Optrekken gaat gemakkelijker en sneller.
  • U rijdt economisch.
Rijlessen automaat Automaat rijlessen

Rijlessen automaat

Automaat rijlessen bij Storm Verkeersopleidingen

Automaat rijlessen hebben hetzelfde tarief als lessen in een geschakelde auto. Onze lespakketten (behalve het startpakket) bevatten een theorie examen, gratis theorie begeleiding, een tussentijdse toets en het praktijk examen. Lees hier meer over de verschillende lespakketten en tarieven.

Rijlessen automaat, de theorie

Voor het afleggen van het theorie examen dient u 16,5 jaar of ouder te zijn. Het examen bestaat uit 65 vragen, waarvan 25 vragen met betrekking tot gevaarherkenning, 30 kennisvragen en 10 inzicht vragen. Van de 25 gevaarherkenning moet u er minimaal 13 goed hebben. En in de overige 40 vragen moet u er minimaal 35 goed hebben om te slagen.

Automaat rijlessen in de praktijk

U lest in een rookvrije auto en u krijgt zoveel mogelijk les van dezelfde instructeur. U wordt thuis opgehaald en weer afgezet. De eerste lessen duren 1 uur. Daarna breiden we de lessen uit naar 1,5 of 2 uur, zodat u zoveel mogelijk rijervaring opdoet binnen het examengebied.

Vragen en contact

Heeft u vragen over rijlessen in een automaat bij Storm Verkeersopleidingen? Of wilt u direct een les bij ons plannen? Vul dan het contactformulier in of bel naar 06 427 242 54.