• Rijschool Castricum

Rijschool Castricum

Als rijschool in Alkmaar verzorgt Storm Verkeersopleidingen de beste kwaliteit rijlessen

Bent u ook op zoek naar een betrouwbare rijschool Castricum en omgeving, die u kan helpen met het behalen van uw (scooter) rijbewijs? Schakel in dat geval de hulp in van Storm Verkeersopleidingen. Wij kunnen u namelijk prima helpen met rijlessen van ervaren, goed getrainde instructeurs. Ons wagenpark bestaat uit gebruiksvriendelijke auto’s. Ook beschikken wij over meerdere brommers met moderne communicatie apparatuur zodat wij u kunnen helpen met het behalen van uw brommerrijbewijs. Aarzel niet om contact met ons op te nemen wanneer u aan uw rijlessen wilt beginnen.

Ook voor een brommerrijbewijs bent u bij rijschool Castricum – Storm Verkeersopleidingen aan het juiste adres

Storm Verkeersopleidingen heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van rijlessen voor mensen in en rondom Castricum. U wordt door onze rijschool geholpen op een professionele, resultaatgerichte manier. Niet alleen beschikken onze instructeurs over jarenlange ervaring, ook wonen zij regelmatig cursussen bij om hun kennis up-to-date te houden. Onze lessen worden zo veel mogelijk één op één gegeven. Cursisten worden thuis opgehaald en afgezet, behalve wanneer dit anders is afgesproken.

Na iedere les wordt het geleerde nabesproken. Wanneer u een lespakket afsluit wordt u om de zoveel tijd door een toets-instructeur geëvalueerd om de voortgang bij te houden. In ons wagenpark vindt u verschillende middenklas auto’s. Wilt u uw brommerrijbewijs halen dan beschikken wij over moderne brommers.

Neem direct contact met ons op

Bent u dus op zoek naar een betrouwbare rijschool Castricum? Schakel dan de hulp van Storm Verkeersopleidingen in bij het behalen van uw scooter of auto rijbewijs in Castricum. U kunt altijd contact met ons opnemen. Dit doet u bijvoorbeeld door te bellen met 0251 671185, het contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@stormverkeersopleidingen.nl. Wij beantwoorden graag de mogelijkheden of maken een afspraak voor de eerste rijles.

Rijschool Castricum

Rijschool Castricum