Scooter rijbewijs Castricum Heemskerk Heiloo

Hét bedrijf voor uw scooter rijbewijs in de regio’s Castricum, Heemskerk en Heiloo

Scooter rijbewijs Castricum Heemskerk Heiloo

Scooter rijbewijs Castricum Heemskerk Heiloo

  • Wij bieden een volledige scooter rijopleiding aan
  • Een dynamisch bedrijf met zeer ervaren en goed opgeleide instructeurs
  • We verzorgen lessen van uitstekende kwaliteit
  • Efficiënte en effectieve lessen waardoor u snel uw scooterrijbewijs haalt
  • Modern wagenpark met gebruiksvriendelijke auto’s, scooters en motoren

 

Wilt u uw scooter rijbewijs in Castricum, uw scooter rijbewijs in Heemskerk of uw scooter rijbewijs in Heiloo halen? Dan bent u bij Storm Verkeersopleidingen aan het juiste adres. Wij bieden een volledige scooter rijopleiding aan. Wanneer u uw scooter rijbewijs wilt halen, is het belangrijk om eerst theorie-examen te doen. Bent u hiervoor geslaagd? Dan kunt u rijles bij Storm Verkeersopleidingen nemen. U krijgt uw scooter rijbewijs wanneer u daarna met succes een praktijkexamen aflegt bij het CBR.

Scooter rijbewijs halen in Heemskerk, Heiloo of Castricum met een Kymco scooter

Bij Storm Verkeersopleidingen lest u om uw scooter rijbewijs te halen in Heiloo, Heemskerk of Castricum op een moderne Kymco scooter. Tijdens het rijden communiceert u door middel van een zendertje met uw zeer ervaren, en goed opgeleide instructeur. Het is belangrijk dat u voor de veiligheid een geel hesje, handschoenen, een helm en goed schoeisel draagt. Goed opvallen tijdens deze rijlessen is van belang.

Onze gebruikelijke pakketten

Voor het halen van uw scooter rijbewijs in Heemskerk, Castricum of Heiloo kunt u een keuze maken uit onze gebruikelijke pakketten. Pakket A is zonder theoriebegeleiding en zonder theorie-examen. Pakket B is inclusief gratis theoriebegeleiding en met theorie-examen. En dat allemaal voor een aantrekkelijke prijs. Om tot het theorie-examen toegelaten te worden moet je 15,5 jaar of ouder zijn. Het theorie-examen bestaat uit 50 vragen, waarvan u er minimaal 44 goed moet hebben beantwoord om te slagen.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of het halen van uw scooter rijbewijs in de regio Castricum? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.