Scooter rijbewijs Castricum

Snel en voordelig uw scooter rijbewijs Castricum behalen?

Tieners opgelet; haal je scooter rijbewijs Castricum snel en voordelig met de hulp van Storm Verkeersopleidingen! Tieners uit Castricum volgen hun rijlessen op de brommer of scooter bij rijschool Storm Verkeersopleidingen. Wij hebben veel ervaring en vinden het leuk om jongeren veilig op een brommer of scooter op weg te helpen. Wist u dat tieners van 15 ½ al hun theorie-examen mogen afleggen? En dat een tiener al eerder kan starten met theorielessen? Dat kan met een boekje met cd-rom of online. Bij het theorie-examen moet de kandidaat 44 van de 50 vragen goed beantwoorden. Dan is hij/zij geslaagd en kan er gestart worden met de praktijklessen. Kijk op onze website om onze moderne brommers en scooters te bekijken evenals onze aanbiedingen.

Behaal je scooter rijbewijs Castricum u bij Storm Verkeersopleidingen

Rijschool Storm staat al jarenlang bekend om het geven van rijlessen aan tieners in Castricum. Dat komt omdat wij weten dat tieners zo snel mogelijk hun scooter of brommerrijbewijs willen behalen en hun ouders willen dat dat veilig gebeurt. Wij helpen op een professionele manier door:

  • Ervaren instructeurs die iedere les bespreken;
  • Praktijklessen op veilige Kimco brommerscooters;
  • Het dragen van opvallende veiligheidsjasjes;
  • Het dragen van een communicatiezendertje tijdens de rit;
  • Het dragen van een helm van de rijschool of een eigen helm;
  • Het dragen van goed schoeisel en goede handschoenen;
  • Rijlessen binnen het examengebied; zo ben je goed voorbereid op het examen scooter rijbewijs Heiloo!

 

Veilig en snel de weg op in Castricum met een scooter rijbewijs van rijschool Storm Verkeersopleidingen

In Heiloo zijn veel tieners al in het bezit van een scooter rijbewijs Castricum, wanneer bent u aan de beurt? Met de hulp van Storm Verkeersopleidingen hebt u binnen een mum van tijd dat felbegeerde roze papiertje te pakken. Bel als u ook in aanmerking wil komen voor de aanbieding op 0251 671185 of mail info@stormverkeersopleidingen.nl.

Scooter rijbewijs Castricum

Scooter rijbewijs Castricum