Spoedcursus motorrijbewijs Heiloo Uitgeest

Spoedcursus motorrijbewijs Heiloo – Uitgeest

Spoedcursus motorrijbewijs Heiloo Uitgeest

Spoedcursus motorrijbewijs Heiloo Uitgeest

  • Snelheid en een aantrekkelijke prijs staan centraal
  • Wij zijn een dynamisch bedrijf met zeer ervaren en goed opgeleide instructeurs
  • Onze motorrijbewijs lessen zijn van uitstekende kwaliteit, efficiënt en effectief
  • Modern wagenpark met gebruiksvriendelijke auto’s, scooters en motoren
  • Bij ons bent u voor motorrijbewijs A, A1 en A2 aan het juiste adres

 

Heeft u de knoop doorgehakt en wilt u uw motorrijbewijs gaan halen? Heeft u dan al weleens aan een spoedcursus motorrijbewijs in Heiloo of spoedcursus motorrijbewijs Uitgeest gedacht? Bij Storm Verkeersopleidingen bent u aan het juiste adres voor een spoedcursus. Onder begeleiding van onze zeer ervaren en goed opgeleide instructeurs haalt u binnen no time uw motorrijbewijs A, A1 of A2. A is voor motorfietsen met een onbeperkt vermogen. A1 is voor motorfietsen tot 125 cc en max. 11 kW. A2 is voor motorfietsen tot 35 kW.

De voordelen van een spoedcursus motorrijbewijs Heiloo – Uitgeest

Wanneer u kiest voor een spoedcursus motorrijbewijs in Heiloo of Uitgeest van Storm Verkeersopleidingen, kiest u voor een aantal voordelen. Het allergrootste voordeel van onze spoedcursus is dat u binnen no time met uw prachtige, stoere bolide de weg op kunt. Snelheid staat natuurlijk bij een spoedcursus centraal. En grote kans dat u bij een spoedcursus motorrijbewijs in Uitgeest of Heiloo ook goedkoper uit bent dan met een normale rijopleiding.

Onze lespakketten

Voor uw spoedcursus motorrijbewijs (A, A1, A2) in Uitgeest en Heiloo kunt u bij Storm Verkeersopleidingen terecht. De opleiding bestaat uit een voertuigbeheersing (AVB) en een verkeersdeelname (AVD) gedeelte. U lest op de moderne en zeer goed handelbare Kawasaki ER6. U kunt beginnen met lessen vanaf 17 jaar en afrijden vanaf 18 jaar.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en/of voordelen van een spoedcursus motorrijbewijs? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u heel graag.